

- Е па игнорирах я... вече два пъти...


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Резултатът е впечатляващ – златисти, пухкави и неустоимо вкусни
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Вземам малко извара и приготвям тези пухкави сиренки по френска рецепта
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Тази рецепта ще ви изненада
Трябва ви извара и около час време
Направете тази мераклийска баница за минути
Може да е и сладка, и солена
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране